AMPERA Solar System - Panouri Solare Craiova - Panouri solare Craiova

Despre noiAmpera a luat fiinta în anul 2009 la initiativa unui grup de tineri entuziasti si dornici de schimbare. Mândrindu-se cu un capital 100% românesc, societatea si-a propus înca de la început sa ofere servicii de cea mai buna calitate la un cost corect.
De ce panouri fotovoltaice?

Organizatia noastra a înteles si a adoptat grija pentru un mediu mai curat, pentru un viitor mai sanatos. Protejarea naturii a devenit o preocupare constanta pentru noi, iar panourile solare au raspuns întru totul dorintelor noastre. Oferirea posibilitatii obtinerii energiei electrice în zone izolate a reprezentat un plus pentru noi, reusind astfel sa îmbinam cu succes rezolvarea problemelor oamenilor cu protejarea mediului. 

Ce ne propunem?

Ampera îsi propune sa ofere clientilor sai cele mai bune solutii tehnice cu cel mai bun raport calitate-pret.  Specialistii nostri concep si implementeaza proiecte personalizate, individualizate si adaptate fiecarui client si fiecarei situatii în parte.

Copyright © 2024 AMPERA Solar System - Panouri Solare Craiova | Toate drepturile rezervate.

Pentru o navigare mai placuta acest website folseste cookie-uri. Continuand navigarea, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.